Galeries Saint Lambert

galerie_st_lambert

De Galeries St-Lambert is een modern winkelcentrum dat je kunt vinden in het historische centrum van Luik. Je kunt in het winkelcentrum over een verschillend aantal etages een veertigtal winkels vinden. Helaas zijn dit voornamelijk grote winkelketens, maar er zijn ook nog enkele kleine boetiekjes te vinden, waardoor de ervaring van het winkelen heel anders wordt. Op de begane grond van het winkelcentrum kan je een heel aantal horecagelegenheden vinden waar je op het terras of binnen kunt genieten van alle geneugten die Luik te bieden heeft. De winkels zijn zes dagen in de week geopend van half tien tot half zeven in de avond. Op zondag zijn de winkels gesloten. In de buurt van het winkelcentrum zijn er enkele grote parkeergarages te vinden, waardoor je gemakkelijk je auto kunt parkeren.